Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Continental gumiabroncsok

Kiváló tapadás, melyet a német technológia vezérel

Optimális kezelhetőség és magabiztosság a szabadidős tevékenységek során is

Ha 2017. március 20. és április 21. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú nyári személygépjármű-abroncsot vásárol az akcióban részt vevő valamelyik kereskedőnknél, és azt helyben fel is szerelteti, akkor értékes adidas ajándékban részesül.*

New content item

I. kategória

14 col keréktárcsa-átmérőig egy 50 cm x 100 cm méretű, fekete-fehér színösszeállítású, 100% pamut alapanyagú adidas törölközőt adunk ajándékba, amely a sporttevékenységek elengedhetetlen kelléke.

New content item

II. kategória

15-16 col átmérő között egy férfi vagy egy női adidas pólóval ajándékozzuk meg. A termék a könnyed alapanyagnak köszönhetően rendkívül komfortos viseletet nyújt, így a mozgás szabadságát a legmagasabb szintre emeli.

New content item

III. kategória

17-18 col átmérő esetén egy adidas Youth Pack hátizsákkal jutalmazzuk. A számos belső rekesz és külső zseb az eszköztárolás új dimenzióját nyitja meg, így a táska a hétköznapok és a hétvégi szabadidős tevékenységek nélkülözhetetlen tartozéka.

New content item

IV. kategória

19 col keréktárcsa-átmérőtől pedig egy Continental talpú adidas cipőre beváltható, 15.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal lepjük meg. A különleges technológiával készülő gumikeverékek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a lábbelik tapadása száraz és nedves úton egyaránt megfelelő legyen.

Dönthet úgy is, hogy nem az adott kategória, hanem az attól lefelé eső kategóriák valamelyikének ajándékai közül választ.

Ezen túlmenően a regisztrálók között fődíjként további 5 db 50.000 Ft értékű, Continental talpú adidas cipőre beváltható vásárlási utalványt sorsolunk ki, illetve minden résztvevőnek kedvezményes előregisztrációs lehetőséget biztosítunk a 2017 novemberében megrendezésre kerülő WinterContact™ téli vezetéstechnikai tréningünkre.


A 2017. május 19-én megtartott sorsolás értelmében az alábbi regisztrálók nyerték az 5 db 50.000 Ft értékű, Continental talpú adidas cipőre beváltható vásárlási utalványt:

  • Juhász László, Pilisszentiván
  • Kerchner Gábor, Sárospatak
  • Team-Spirit Kft., Budapest
  • Kosárka Péter, Budapest
  • Rajnai László, Székesfehérvár

Gratulálunk a nyerteseknek!


* Ajánlatunk az akciós készlet erejéig érvényes. A feltüntetett képek csak illusztrációk.

A legteljesebb felhasználói élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk. Részletes leírást itt talál