Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Miért a Continental

Elsőszerelés

A szakértők bizalma a legnagyobb elismerés

Image

Indulás a legmagasabb minőséggel

Az autógyártók csak olyan prémiumkategóriás gumiabroncsokat használnak gyárilag, melyek a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesítik. Annak érdekében, hogy ezt garantálják, több mint 100 féle tesztet hajtanak végre. Ezen tesztek alkalmával többek között vizsgálják az abroncsok maximális sebességét, a fékteljesítményüket, a kezelhetőségüket, a komfortjukat, a zajkibocsátásukat és a futásteljesítményüket. Egy gumiabroncs csak akkor kaphatja meg az elsőszerelésre alkalmas minősítést, ha minden kritériumnak maradéktalanul megfelelt, függetlenül attól, hogy az egy sportautóra vagy egy alsókategóriás személygépkocsira kerül.

A Continental az autógyártók elsődleges választása, hiszen ma minden harmadik Európában gyártott személygépjármű Continental abroncsokon gördül le a gyártószalagokról.

Az autógyártók számára több mint 500 különböző terméket szállítunk, 13-tól egészen 17 colig terjedő keréktárcsa-átmérővel, így az első helyet foglaljuk el az európai abroncsgyártás elsőszerelés piacán. Az elért kiváló pozíciónk, valamint a vezető autógyártók bizalma a legjobb bizonyítéka termékeink minőségének és elismertségének. Ha a legnagyobb gyártók feltétel nélkül bíznak bennünk, Ön is bízhat bennünk!

Image


A legteljesebb felhasználói élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk. Részletes leírást itt talál