Haszongépjármű és busz abroncsok

New content item

Különleges gumiabroncsokat kapott a magyar válogatott busza az UEFA EURO 2016™ alkalmából

10/06/2016

• A Continental, az idei futball Európa-bajnokság főszponzoraként mind a 24 nemzeti válogatott csapatbuszát különleges, ContiGoal HA3 típusú abroncsokkal látta el
  • A ContiGoal csúcstechnológiás alapanyag-keveréke nagy biztonságot, alacsony gördülési ellenállást biztosít
  • A ContiGoal gumiabroncsok az oldalfalukon található egyedi emblémákról is felismerhetők

A ma kezdődő futball Európa-bajnokságon a Continental által fejlesztett különleges gumiabroncsokkal szerelt buszok szállítják a tornán részt vevő csapatokat, köztünk hazánk nemzeti válogatottját is a 10 franciaországi helyszín között. A 24 csapatbusz mellett további 20 VIP autóbusz is az egyedi tervezésű ContiGoal HA3 gumiabroncsokon áll forgalomba. A ContiGoal HA3 gumiabroncsokat a Continental mérnökei kifejezetten erre az alkalomra fejlesztették ki Hannoverben a bevált Conti CityPlus HA3 abroncscsalád alapján, mely a regionális személyszállítás igényeit hivatott kielégíteni.

A 295/80 R 22,5 méretben elérhető ContiGoal HA 3 bármelyik tengelyre felszerelhető. A gumiabroncs futófelülete optimális hosszanti bordákkal rendelkezik a megfelelő kezelhetőség és nedves úton nyújtott teljesítmény érdekében. A mély 3D-s lamellák extra tapadást és kiváló fékezési tulajdonságokat tesznek lehetővé a gumiabroncs élettartama során. A speciális keverék és a zárt oldalszárnyak pedig kivételesen alacsony gördülési zajszintet biztosítanak. Emellett a megerősített oldalfal hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

A ContiGoal HA3 kifinomult teljesítményének és nagyfokú megbízhatóságának köszönhetően mind a 24 csapat biztonságosan és kényelmesen utazhat az Eb ideje alatt. Így Európa top futballistái mind az 51 mérkőzésen időben húzhatják magukra szereléseiket, hogy a futballszurkolóknak felejthetetlen élményekben lehessen részük” – jegyezte meg Geert Roik, a Continental Haszonjármű Gumiabroncsok Globális Kutató és Fejlesztő Részlegének vezetője. Hozzátette: a ContiGoal HA3 gumiabroncsokat a ContiCityPlus HA3 termékcsalád tagjaitól számtalan, futballhoz köthető, különböző méretű piktogramok is megkülönböztetik. Emellett az Európa-bajnokság hivatalos emblémája, valamint a Continental ikonikus narancssárga színe is feltűnik a különleges gumiabroncsokon.

A ma kezdődő és egészen július 10-ig tartó Európa-bajnokságon forgalomba álló 44 autóbuszra szerelt, ContiGoal HA3 295/80 R 22.5 méretű gumiabroncsok szervizeléséről a Continental partnere, a FleetPartner gondoskodik, mely jelenleg a legnagyobb személy- és haszonjármű gumiabroncs flottaszolgáltatónak számít Európában. A FleetPartner emellett a Conti 360°FleetServices hálózat tagja is egyben.

A Continental, mint a futball Európa-bajnokság hivatalos szponzora a ContiSoccerWorld.de weboldalán friss információkat, érdekességeket oszt meg a szurkolókkal a torna időtartama alatt. Az érdeklődök többek között csapatismertetőket, meccsértékeléseket és statisztikákat, számtalan fotót tekinthetnek meg a folyamatosan frissülő weboldalon.

Continental UEFA

Sőregi Gábor