Haszongépjármű és busz abroncsok

New content item

Új Continental gumiabroncs városi buszok számára

21/04/2017
  • Az új Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 abronccsal bővül a városi autóbuszokra szerelhető gumiabroncs-kínálat
  • Magas vezetési biztonság, alacsony gördülési zaj, pontos kezelhetőség és nagy utazási kényelem
  • Hosszú gumiabroncs-élettartam és újrafutózhatóság a költséghatékonyság optimalizálása érdekében

A városi buszok gumiabroncsainak komoly követelményeknek kell megfelelnie, mert a belvárosi közösségi közlekedésben az átlagosnál nagyobb igénybe-vételnek vannak kitéve. A start&stop rendszer mellett a gyakori fékezés és gyorsítás, a változó útfelületek, az útpadkával történő érintkezések, a buszmegállók megközelítése és elhagyása rendkívül nagy elvárásokat támaszt a városi buszok gumiabroncsaival szemben. A német prémium gumiabroncsgyártó, a Continental a 19.5 collos abroncs választék kibővítésével válaszol ezekre a követelményekre. Az új fejlesztésű Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 kifejezetten a közepes méretű városi buszok számára készült. A Conti Urban HA3 abroncs megerősített oldalfala egy speciálisan merevített abroncs vázat eredményez, amely képes ellenállni a padkával történő gyakori ütközéseknek a buszmegállókban, ami a városi buszközlekedés során elkerülhetetlen.

Conti Urban HA3 245_70R_19_5_web

Az új Conti Urban HA3 245/70 R 19.5” hosszú abroncs élettartamot és optimális vezetési biztonságot nyújt a városi buszok számára

A futófelülethez felhasznált gumikeverék összetevői és a felület kialakítása akár 20 százalékkal is megnövelheti a gumiabroncsok futásteljesítményét a standard regionális abroncsokhoz képest. A mély lamellák pedig biztosítják az optimális sávtartást még extrém időjárási körülmények között is, a Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 gumiabroncs teljes élettartama alatt. A Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 a rendkívül jó kezelhetőséget ötvözi a kiváló tapadással, így kényelmet és biztonságot nyújt az utasoknak. A Conti HA3 bármelyik tengelyre felszerelhető, ahogy azt a HA3 elnevetés „A” betűje mutatja.

A Conti Urban HA3 245/70 R 19.5 karkasza újrafutózható, ezáltal nő az abroncs élettartama, ami a flotta költséghatékonyságára is pozitív hatással van. Az esetleges újramaráshoz a mélységet jelölő indikátorok is beépítésre kerültek a futófelületbe. A Conti Urban HA3 245/70 R 19.5” az M+S szimbólummal jelölték, ami azt jelenti, hogy számos európai régióban egész évben használható.

A Conti Urban HA3 az alábbi méretekben érhető el:

Abroncs mérete

M + S