Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Vállalat

Autóipari Cégcsoport

Innovációk a mobilitás jövőjéért

article_66w_image1

A Continental az intelligens technológiák kifejlesztésével az emberek és az árucikkek mobilitását támogatja. A vállalat nemzetközi autóipari beszállítóként, abroncsgyártóként és ipari partnerként biztonságos, kényelmes, személyre szabott és megfizethető megoldásokat kínál. 2015-ben a konszern öt divíziója, a Chassis & Safety, az Interior, a Powertrain, a Tires és a ContiTech együttesen 39,2 milliárd euró forgalmat ért el, és jelenleg 55 országban több mint 212.000 munkavállalót foglalkoztat.

A Chassis & Safety divízió integrált aktív és passzív vezetésbiztonsági technológiákat, valamint a járműdinamikát támogató termékeket fejleszt és állít elő. Termékportfóliója az elektronikus és hidraulikus fék- és futóművezérlő rendszerektől kezdve a szenzorokon és szenzorrendszereken, a fejlett gépjárművezetést-támogató rendszereken, a légzsák-elektronikán és az elektronikus légrugózási rendszereken keresztül egészen a szélvédőmosó rendszerekig és a fényszórótisztító fúvókákig terjed. Középpontban a magas szintű rendszerkompetencia és az egyes alkatrészeknek a ContiGuard biztonsági koncepcióba való beleillesztése áll. A Chassis & Safety divízió világszerte több mint 38.000 alkalmazottat foglalkoztat, és 2014-ben megközelítőleg 7,5 milliárd eurós forgalmat ért el.

Az Interior divízió a termékek széles skáláját kínálja a legkülönfélébb járművek számára. Leglényegesebb területei az információkezelés és az intelligens szállítórendszerek. Termékportfóliójában megtalálhatóak a műszercsoportok, a többfunkciós, szélvédőre vetített kijelzők, a vezérlőegységek, az elektronikus ajtónyitó és abroncsinformációs rendszerek, a rádiók, az infotainment-rendszerek, a bemeneti eszközök és vezérlőpultok, a klímavezérlő rendszerek, a telematikai megoldások és szolgáltatások, a szoftverek és a pilótaülések. Az Interior divízió világszerte több mint 36.000 alkalmazottat foglalkoztat, és 2014-ben több mint 7,0 milliárd eurós értékesítést ért el.

A Powertrain divízió innovatív és hatékony rendszermegoldásokat fejleszt és nyújt az erőátvitel területén. Átfogó termékskálájában szerepelnek benzin- és dízelbefecskendező rendszerek, motorkezelés és sebességváltó-vezérlők beleértve a szenzorokat és az aktuátorokat, kipufogógáz-utókezelő technológiák, üzemanyag-ellátó rendszerek, valamint hibrid és elektromos hajtáshoz való összetevők és rendszerek. A Powertrain divízió világszerte több mint 34.500 alkalmazottat foglalkoztat, és 2014-ben hozzávetőleg 6,5 milliárd eurós forgalmat generált.

 

Az Autóipari Csoportról ezen a linken további információt talál.