Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Vállalat

Kerékpárabroncsok

Német mérnöki munka 1871 óta

New content item

A kerékpárabroncsok fejlesztése és gyártása terén szerzett több mint 100 éves tapasztalatnak köszönhetően a Continental egyedülálló az iparágon belül.

A Continental az egyetlen német kerékpárabroncs-gyártó vállalat, amely Németországban állítja elő az abroncsokat. Ez a tudat arra sarkallja mérnökeinket és a gyártási folyamat összes többi résztvevőjét, hogy folyamatosan újabb és újabb innovációkra törekedjenek.

A Korbach városában található technológiai és fejlesztési központunkban folyamatosan forradalmian új technológiákat dolgozzuk ki, mint például az élsportolói körökben használatos verhetetlen Black Chili alapanyag-keveréket, és a fantasztikus Vectran™ defektvédelmi technológiát.

Ezek a technológiák kifinomult eljárásokat igényelnek, amelyek garantálják végtermékeink legendás minőségét. A fent említett innovációk, valamint a mountainbike-abroncsok ProTection és RaceSport technológiái kizárólag németországi gyárunkban készülnek, azaz „kézi készítésű német termékek”.

Hogy minden felhasználásra a legjobb abroncsot kínálhassuk, egyenlő mértékben támaszkodunk hivatásos versenyzőink, a hobbikerékpárosok és a rendszeresen kerékpárral közlekedők visszajelzéseire.

A világpiac szereplőjeként a Continental Németországon kívül is üzemeltet csúcstechnológiás gyárlétesítményeket, amelyek ugyanilyen gondossággal és odaadással készítik Önnek a Continental abroncsokat. Az összes Continental kerékpárabroncs közös vonása, hogy kifejlesztésük a németországi Korbachban található technológiai központunkban történik, ahol az abroncsok szigorú minőségellenőrzésen esnek át.

A „kézzel készült német termék” megjelölésbe, valamint a vele ellátott összes termékbe és technológiába beleadtuk szívünket-lelkünket.

 

Próbálja ki Ön is a Continental termékeit! Csapatunk keményen dolgozik Önért!

New content item