Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Vállalat

Állás és karrier

Continental AG – Egy nagyteljesítményű kultúra nagyteljesítményű termékei

Continental Career - Let your ideas shape the future

A gumiabroncsok, a fékrendszerek, a futómű és hajtástechnikai elemek, az adatátviteli megoldások, a járműelektronika és technikai elasztomerek gyártása csupán csak egy szelet a Continental által gyártott termékek széles portfoliójából.

Continental – Innovatív, nemzetközi, dinamikus

A Continental, mint a világ egyik vezető autóipari beszállítója, innováció-orientált technológiai nagyvállalatként pozícionálja magát. 2015-ben a konszern öt divíziója, a Chassis & Safety, az Interior, a Powertrain, a Tires és a ContiTech együttesen 39,2 milliárd euró forgalmat ért el, és jelenleg 55 országban több mint 212.000 munkavállalót foglalkoztat.

Az elmúlt néhány évben a vállalt dinamikus változáson és globális növekedésen ment keresztül, melyet a különféle vállalatok felvásárlásának is köszönhet, így a globális versenyben egyre komolyabb pozícióra tesz szert. Az átalakulási folyamat legalapvetőbb tanulsága cégünk számára az volt, hogy a vállalati kultúra szerepe valóban sorsdöntő. Ennek következtében a „fenntarthatóság”, az „előremutató innovációk”, a „jövedelmező növekedés” és egyéb hasonló kérdések kerültek érdeklődésünk középpontjába.

A Continental aktívan formálja a hálózati mobilitás jövőjét

A vállalat nemzetközi autóipari beszállítóként, abroncsgyártóként és ipari partnerként azért dolgozik, hogy a mindennapi mobilitás még kényelmesebb, fenntarthatóbb és biztonságosabb legyen. A számos innováció, valamint az ügyfeleivel folytatott szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy a Continental kezdeményezőként lépjen fel a jövő autóipari trendjeinek alakításában. A vállalat termékei, technológiái és eljárásai jelentős mértékben hozzájárulnak a fenntartható mobilitáshoz.

Sikerünk kulcsa a munkatársainkban rejlik

A Continental legfőbb ereje az alkalmazottaiban rejlik. A vállalat elkötelezettséget és céltudatosságot vár el alkalmazottaitól. Jutalmazza a kiválóságot, megteremti a minőségi teljesítmény javításához és támogatásához szükséges munkafeltételeket. Magától értetődő módon értékeli az odaadást, a végzettséget, az oktatást és a képzést, a rugalmasságot és a hűséget.  A vállalat minden működési területén sokat fektet a munkahelyekbe, hiszen elkötelezte magát az egészséges munkafeltételek és a munkahelyi biztonság garantálása mellett. A Continental minden alkalmazottja egyenlő lehetőségeket élvez korára, nemzetiségére, nemére, vallására, bőrszínére vagy szexuális orientációjára való tekintet nélkül.

A Continental, mint munkáltatói márka

Munkáltatói márkánk összefoglalja, hogy mit képvisel ma a Continental: innováció, nemzetköziség, szenvedély és siker.

Munkáltatói márkánkról és a Continental karrierlehetőségeiről további információt az Állás és karrier weboldalunkon talál.