Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Szponzoráció

Futball-szponzoráció

A futball elkötelezett híve generációk óta

A Continental egyre nagyobb szerepet vállal a nemzetközi futballeseményeken az első, 1995-ös futball-szponzorációs megjelenése óta (UEFA Bajnokok Ligája).

sponsoring_02-Image

A Continental neve mindig is egyet jelentett a kontrollált izgalom és a biztonságos védelem kombinációjával. Akárcsak a labdarúgás, mi is tökéletes stratégiával kivitelezett, lélegzetelállító mozgásteljesítményt garantálunk. Szponzori tevékenységünk sokat fejlődött, hiszen ma már nem csak nemzeti csapatokat támogatunk, hanem világviszonylatban a legrangosabb bajnokságokat is, úgymint az UEFA qualifiers™, az UEFA EURO™ és természetesen a FIFA World Cup™ labdarúgó-világbajnokság.

Érdeklődésünk azonban nem áll meg a nagyszabású mérkőzéseknél. Sőt, nem is csak a férfiakra korlátozódik. A Continental a nemzetközi női futball egyik első aktív szponzora. Az egykor szinte kizárólag férfiak által uralt terepen az Egyesült Államokban, Angliában és Írországban is támogatunk női csapatokat.

sponsoring_04-Image

A napnál is világosabb tehát, hogy látványos megjelenésünk a futball területén nem pusztán marketingfogás, hanem a Continental valódi szenvedélyét jelzi a sportok iránt. 2005-ben indítottuk el új futball-platformunkat, a www.contisoccerworld.com weboldalt, ahol egy helyen megtalálható minden részvételünk, és a futballal kapcsolatos összes releváns információ.

Például az összes tudnivaló a Franciaországban megrendezésre kerülő UEFA EURO 2016™ rendezvénysorozattal kapcsolatosan, amely számunkra a futball iránti nemzetközi lelkesedés következő nagy ünnepe lesz... mert a futballt mi hozzuk el biztonságosan a stadionokba.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

A ContiWarmUp a biztonságos odajutás egyik eszköze. Ez a gyepen egy “bemelegítő kör” a nagy futás előtt, amely az abroncsokhoz hasonlóan a sportoló testét beállítja az optimális működési hőmérsékletre. A számos hírneves futballedző részvételével kidolgozott módszer megmutatja, hogyan lehet biztonságosan bemelegíteni és a mérkőzés alatt elkerülni a sérüléseket.

A Continental gondosságának köszönhetően kezdődhet az izgalmas és biztonságos mérkőzés.

Globális szponzorációs tevékenységünk áttekintése


New content item

Annak érdekében, hogy honlapunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsa Önnek, oldalunk cookie-kat használ. További információk és a cookie beállításainak módosítása érdekében kattintson ide.