Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Szponzoráció

Continental – az UEFA EURO 2016™ hivatalos szponzora

Segítünk biztonságban eljutni a döntőig!

Megkezdődött a visszaszámlálás Európa legnagyobb futballeseményéig, az UEFA EURO 2016™ rendezvénysorozatig!  A Continental hivatalos szponzorként igen fontos szerepet vállalt ezen a lenyűgöző eseményen azzal, hogy gondoskodik a résztvevők biztonságos utaztatásáról.

UEFA_2016

Feladatunk, hogy bárkit és bármit biztonságban juttassunk el bárhová

Mindegy, hogy rekkenő a hőség vagy zuhog az eső, szűk sikátorokban vagy hatalmas autópályákon vezet az út, a Continental révén a futball mindig biztonságosan és időben eljut a stadionokba. A szurkolóktól kezdve a sportolókon át egészen a bírókig mindenki Continental abroncsokon utazik a mérkőzések helyszíneire. Az UEFA EURO 2016™ minden csapatszállító buszát saját termékeinkkel szereljük fel, hogy a sztárok biztonságosan jussanak el a mérkőzésekre – mindennap, bármilyen körülmények között.

 

A Continental és a futball tökéletes párosítás

A nemzetközi profi labdarúgás és a Continental sorsa már több mint egy évtizede elválaszthatatlanul összefonódik. Ez a viszony nem csak a szponzori tevékenység révén különleges, hanem az egyedülálló minőség, a maximális teljesítmény, a biztonság és a tisztességes játék iránti közös szenvedély miatt is. Mind a Continental, mind a futball számára nagyon fontos szempont a biztonság. Ami pedig az UEFA EURO 2016™ rendezvénysorozatot illeti, minden a biztonságos szállításon múlik.

Annak érdekében, hogy honlapunk a legjobb felhasználói élményt nyújtsa Önnek, oldalunk cookie-kat használ. További információk és a cookie beállításainak módosítása érdekében kattintson ide.