Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Zéró Vízió

Visszaszámlálás nulláig

Hogyan formálja át a Continental a mindennapi vezetés jövőjét?

A Continental több mint 140 éve úttörő a közúti biztonság terén. A vállalat ezt az elvárást most még magasabb szintre emeli a Vision Zero koncepciójával.

Indítás

A legjobb fékteljesítmény eléréstől az út a nulla halálesetig, a nulla személyi sérülésig és a nulla balesetig vezet

A Continental, amely világviszonylatban a biztonság egyik legnagyobb szakértője, merész célt tűzött ki maga elé, melyet három egymást követő szakaszban tervez elérni. Célja a legjobb fékteljesítménytől eljutni a zeró halálesetig, a zéró személyi sérülésig és a zeró balesetig. Erre meg is van minden alapja, hiszen csak a Continental látja át a teljes fékezési folyamatot a pedáltól egészen az abroncsig.

A közúti biztonság ott kezdődik, ahol az abroncs a földhöz ér. Az abroncsokkal kapcsolatos kiemelkedő szakértelméről híres Continental több mint száz éve dolgozik a világ közúti biztonságának fejlesztésén. Ezért a lehető legtöbb autóst szeretné tájékoztatni arról, hogy milyen biztonsági előnyökkel jár a csúcstechnológiás, helyes nyomásra felfújt és megfelelő profilmélységgel rendelkező abroncsok használata.

Az innovatív abroncsain felül a Continental Autóipari Cégcsoportja már olyan forradalmi technológiákat is kifejlesztett, melyek napjainkra a legtöbb modern személygépkocsiban megtalálhatóak. Ilyen többek között a blokkolásgátló fékrendszer (ABS), az elektronikus menetstabilizáló (ESC) és a vészfékrásegítő (EBA). És ez még csak a kezdet. Az intelligens autók folyamatos fejlődésének köszönhetően a Vision Zero megvalósításának nagyobb realitása van, mint valaha.

A Continental büszke holisztikus szakértelmére a közúti biztonság növelését szolgáló kulcsfontosságú technológiák terén. Ezzel kövezi ki az utat a Vision Zero felé.