Ismét tesztgyőztessé választották a ContiRoadAttack3 túraabroncsot

14/09/2017
20170814-CRA3_Testwinner_PS-Image
  • Hat túra abroncsot teszteltek a PS magazin szeptemberi számában
  • Legjobb elért eredmény a pontosság, stabilitás, tapadás és visszajelzés tekintetében
  • A legújabb korbachi fejlesztésnek már a második teszten sikerül az élen végeznie

Az új ContiRoadAttack3 három hónapon belül már a második teszten zsebelhette be az első helyet. Egy Suzuki GSX-S 750 motor felnijére felszerelve a PS motorkerékpár magazin tesztelői hat pár túraabroncsot hasonlítottak össze a tesztpályán, 120/70 ZR17- es illetve 180/55-ZR17-es méretben. A végeredmény alapján egyértelmű győztes született: a Continental ContiRoadAttack3 gumiabroncsa érte el a legtöbb pontot, a lehetséges 300-ból összesen 277 pontot gyűjtött be.

Mind száraz, mind vizes aszfalton való haladáskor a tesztelők kiemelt figyelmet fordítottak a gumiabroncs viselkedésére, kezelhetőségére, pontosságára, stabilitására, tapadására, valamint az átbillentési pontokra. A vizes útviszonyok között mért lassulási sebességeket is alaposan dokumentálták, majd kiértékelték.

Több szempont alapján is szoros volt a küzdelem a jelöltek között, azonban a tesztek egyes részein a ContiRoadAttack3 kiemelkedően jól teljesített, így elnyerhette a kitüntető címet. A ContiRoadAttack3 bizonyította, hogy olyan abroncs, mely kiválóan megbirkózik a sportos vezetési stílussal. A versenytársak a pontosság, a stabilitás és a tapadás terén nem tudtak a nyomába érni.

Ez a második tesztgyőzelem az idei márciusi bemutatkozást követően, ami azt jelenti, hogy a legújabb korbachi fejlesztés ismételten egy kimagasló minőségű, kiváló sport túraabroncsnak bizonyult. A Continental teljes motorkerékpár-abroncs programja megtalálható a www.continental-tires.com/motorcycle oldalon.

New content item

Dr. Fodor Mónika