Dupla győzelem a Continental számára

23/01/2018
Dupla győzelem a Continental számára
  • Az Egyesült Királyságban is elismerik a Continental nyári- és téli gumiabroncsainak teljesítményét
  • Az Auto Express című brit szaklap szerint a TS 860 téli gumiabroncsnál nincs jobb a kategóriájában

Budaörs, 2018.01.26 - Előkelő helyen végzett a Continental a brit autós szakmai lap, az Auto Express 2017-es díjátadóján a nyári, illetve a téli termékvonal tekintetében. Mind a ContiPremiumContact 5, mind pedig a WinterContact TS 860 az első helyet szerezte meg.

Az Auto Express értékelése szerint a PremiumContact 5 továbbra is kiemelkedik a nyári gumiabroncsok közül, hiszen kiváló teljesítményt nyújt különféle tesztkörülmények között.  A szaklap rávilágított arra is, hogy téli útviszonyokra tökéletes választás a WinterContact TS 860. Kiváló tulajdonságait az új fejlesztésű futófelület-összetételnek, illetve a megújult mintázatnak köszönheti.

A ’Cool Chili’ összetevő nagy arányban tartalmaz szilikát, amely csökkenti a fékutat a vizes úton, speciális tompító tulajdonságának köszönhetően. Az új, speciális, nagy teljesítményű gyanta még a zord téli időjárásban is képes fenntartani a keverék rugalmasságát, ennek köszönhetően rövid fékúttal büszkélkedhet.

Az Auto Express jellemzése szerint a Continental téli gumiabroncsa, a TS 860 kategóriájának legjobbjának tekinthető. A szaklap véleménye rávilágított arra, hogy ez a gumiabroncs magabiztos kezelhetőséget és tökéletes fékteljesítményt nyújt, ennek köszönhetően kiváló választás lehet az autósok számára az Egyesült Királyságban.

Az újabb díj elismeri a Continental eddig végzett erőfeszítéseit a biztonságos vezetés megvalósítása érdekében. A cégcsoport a Vision Zero koncepciójában foglalta össze, miképpen kívánja elérni a halálos balesetek számának nullára történő csökkentését.