Mirco Brodthage követi Rábai Dánielt a Continental délkelet-európai gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetői pozíciójában

10/05/2021
  • A Mirco Brodthage 2021. július 1-jével kerül a délkelet-európai abroncscsere üzletág élére
  • Rábai Dániel a Continentalnál eltöltött 20 éves karrierje után döntött a visszavonulás mellett
Rábai Dániel, a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának leköszönő vezetője.

Budaörs, 2021.05.06. - Mirco Brodthage veszi át Rábai Dánieltől a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetését 2021. július 1-jétől. A szakember korábban az osztrák piac ügyvezető igazgatója, valamint a nemzetközi kiskereskedelmi és német kiskereskedelmi üzletág igazgatója volt, ahol átfogó és alapos ismereteket szerzett a gumiabroncsok világáról.

„Mirco Brodthage egyértelműen a legalkalmasabb személy arra, hogy még tovább gyarapítsa a Continental csapattal a régióban elért eredményeinket. Rendkívül alaposan felkészültünk a feladatkör átadására, és most jött el a megfelelő idő a váltásra” – mondta el Rábai Dániel, a Continental délkelet-európai régiójának vezetője, aki a Continentalnál eltöltött 20 éve után döntött a visszavonulás mellett.

Mirco Brodthage, a Continental délkelet-európai régiós gumiabroncs kereskedelmi üzletágának vezetője 2021. július 1- től

Az új pozíciójában Mirco Brodthage 11 országot (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Albánia, Szerbia, Koszovó, Észak-Macedónia, Románia, Bulgária) érintően veszi át a felelősséget a Continental gumiabroncs kereskedelmi üzletága felett. A Délkelet-Európa (SEE) elnevezésű kibővített regionális szervezet csak nemrégiben jött létre Rábai Dániel regionális vezetésével, aki 2020-ban indította meg ezt az átalakulást, az általános hatékonyság további növelése érdekében, valamint azzal a céllal, hogy a régió üzleti tevékenységei még hangsúlyosabban ügyfélközpontú és partnerorientált jelleget kaphassanak. Az egyes országok kereskedelmi egységeinek fenntartása mellett az Adria régió és Magyarország szervezetei egy olyan nemzetközi csapatban egyesültek, amely megosztja egymással az összehangolt folyamatokat, kompetenciákat és hatékony kereskedelmi gyakorlatokat.

Hornyacsek Zoltán

országos vállalati kommunikációs vezető