Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image

Sajtószolgálat

A Continental ContiTrack slick/mintázat nélküli abroncs nyerte a német PS magazin pályagumitesztjét

09/07/2021
PS magazin teszt

A Continental ContiTrack slick/mintázat nélküli abroncs nyerte a német PS magazin pályagumitesztjét

  • A PS magazin júliusban közölt összehasonlító-tesztje négy köpenyt vizsgált
  • A ContiTrack abroncs elsöprő győzelmet aratott
  • Nyolcból öt területen múlta felül vetélytársait 

Hannover/Korbach, 2021. július 05.

Négy hobbiversenyzőknek szánt, mintázat nélküli, azaz slick abroncsot hasonlított össze júliusi lapszámában a német PS magazin. A gyorsasági motorkerékpárokkal, illetve motorsporttal foglalkozó, nagy múltú kiadvány mérései alapján a Continental Korbachban készülő köpenye, a ContiTrack nyújtja a legjobb teljesítményt. Ezt bizonyítja, hogy 230-ból 183 pontot sikerült megszereznie, míg riválisai csak 171, illetve 180 pontot gyűjtöttek össze.

 

A próbaköröket az igen technikás Circuit de Barcelona-Catalunya pályán, egy Honda Fireblade SP-vel futották a PS újságírói, s nemcsak a kezelhetőséget, az irányíthatóságot, az egyenesfutást, a tapadást és a csúszáshatáron tapasztalható tulajdonságokat vizsgálták, hanem azt is, hogy mennyi visszajelzést adnak, miként viselkednek fékezésnél és milyen hatással vannak a köridőkre a górcső alá vett abroncsok.

A tesztelők beszámolója a ContiTrackről: „A legjobb, legprecízebb kezelhetőséget szavatoló abroncs a mintázat nélküli pályagumik mezőnyében. Legfőbb előnye, hogy rendkívül pontos visszajelzéseket ad az első kerék tapadásáról, így igazán élvezetessé teszi a motorozást. (...) Mindent egybevetve kiváló abroncs hobbiversenyzőknek, saját csoportjában a legjobbnak bizonyult.”

 

A ContiTrack tökéletes választás a pályanapok szerelmeseinek. Változó anyagösszetétele minden helyzetben ideálissá teszi, s bárki kihasználhatja előnyeit, hiszen gyári és átépített gyorsasági motorokra egyaránt felszerelhető. Kérjük, ne feledje, hogy mintázat nélküli, ún. slick abroncsok közúton nem használhatóak.

Kapcsolat
Musztrai Ferenc

marketingvezető

Continental Hungaria Kft.
2040 Budaörs, Távíró köz 2-4.

+36 23 511 703

+36 23 511 719