Személyautó és transzporter abroncsok

A Contidrom

Teszteredmények négyévszakos abroncsokról

Continental négyévszakos gumiabroncsok: teszteredmények és besorolások

Abroncs tesztek Continental gumiabroncsokkal

Gyors tudnivalók: a főbb dolgok, amiket tudnia kell a Continental négyévszakos gumiabroncs teszteredményeiről:

  • A Continental négyévszakos abroncsok remek teljesítményt nyújtanak egész évben a mérsékelt égövben
  • Az összes Continental innovációnak kiterjedt rendszernek kell megfelelnie a gyártásba kerülés előtt
  • A négyévszakos abroncsaink számos díjat nyertek el a teljesítményükért

A Continentalnál egész nap beszélhetnénk a négyévszakos abroncsaink minőségéről. Azonban nem kell a mi szavunkra alapoznia! A gumiabroncs értékelések és pártatlan tesztek megerősítik a négyévszakos abroncsaink teljesítményét és megbízhatóságát. Ha mérsékelt égövben él és négyévszakos abroncsokat keres az autójára, lakóautójára vagy SUV -jára, vessen egy pillantást a négyévszakos termékskálában elért független abroncs értékelésekre, besorolásokra és tesztekre.

Miért olyan sokoldalúak a négyévszakos gumiabroncsok?

A négyévszakos gumiabroncsok remek teljesítményt nyújtanak egész évben mérsékelt éghajlati viszonyok között. Mivel a Continental négyévszakos gumiabroncsok kifejezetten meggyőző tapadásra készültek mind nyári, mind téli viszonyok között, továbbá jó fékteljesítményre száraz és vizes úton, valamint latyakban, biztonságban érezheti magát a négyévszakos abroncsainkkal vezetve.

Négyévszakos gumiabroncs tesztek

Abroncs tesztek Continental gumiabroncsokkal

A Continental -nál az Ön biztonsága ez első, és biztonság és kényelem minden lehetséges szempontját figyelembe vesszük a gumiabroncsok kifejlesztésekor. Az összes Continental innovációnak kiterjedt tesztelési rendszernek kell megfelelnie a gyártásba kerülés előtt. A mérnökeink beutazzák az egész világot, Németországtól Svédországon keresztül az USA –ig, biztosítva, hogy minden egyes Continental abroncsot – legyen az téli, nyári, négyévszakos vagy éppen sport vagy off-road tevékenységhez használt – a szakértőink teszteljenek sokféle időjárási viszony és mindenféle útfelület tükrében.

Lényegében minden egyes abroncsnak több száz kilométert kell teljesítenie a fő tesztlétesítményünkön, a németországi Hannoverben található Contidrom –on. Ráadásul míg az abroncsainkat más márkákhoz képest több tesztelésnek vetjük alá, fontos számunkra, hogy az abroncsaink független teszteken is jól teljesítsenek. És így is történik: a Continental abroncsai rendszerint a legjobbak közül kerülnek ki a pártatlan teszteken. A német ADAC, valamint az AutoBild és AutoZeitunk neves magazin számos alkalommal az év gumiabroncs márkájának választott minket. Ezek az eredmények büszkeséggel töltenek el bennünket, mivel ez azt jelenti, hogy a sofőr tudja, hogy biztos kezekben van, ha Continental abroncsokkal vezet.

Ugyanakkor ha négyévszakos abroncsok teszteléséről és osztályozásáról beszélünk, nehéz mindent kipipálni. Ezen az egyedülálló gumiabroncsoknak egyesíteniük kell a tulajdonságokat szó szerint minden évszakban, hogy rátaláljanak a téli és nyári abroncstechnológia közti egyensúlyra, és hogy kiváló úttartást, kormányozhatóságot, fékteljesítményt, kényelmet és futásteljesítményt biztosítsanak.

Szerencsére a Continental négyévszakos gumiabroncs termékskálája remek értékeléseket és besorolásokat kapott, a vevők sokszor ajánlják másoknak. Az összes négyévszakos abroncsunk robosztus oldalfallal, kiváló profillal és igazodó gumiösszetétellel, valamint összességében jó teljesítménnyel minden időjárási viszony között, a legszélsőségesebbek eseteket leszámítva.

A LEGJOBB NÉGYÉVSZAKOS ABRONCSOK A LEGJOBB EGÉSZ ÉVES TELJESÍTMÉNYÉRT

A kiváló teszteredményeink magukért beszélnek. A Continental díjnyertes abroncsai brilliánsan teljesítenek pártatlan ipari tesztekben és egész évben ki tudják elégíteni a gumiabroncsok iránti szükségleteit. Válasszon egyet!

A legjobb besorolású Continental négyévszakos gumiabroncsok

Az egyik legjobban teljesítő gumiabroncsunk a külső értékelések szerint a Continental AllSeasonContact™ gumiabroncs. Németország egyik vezető autós magazinja, a AutoBild, a négyévszakos abroncsunkat különdíjat nyert el 2020 –ban. Az AutoBild szintén külön megemlített az AllSeasonContact™ abroncsot, a hóban nyújtott kiváló úttartásáért, mely felülmúlta a kifejezett téli abroncsokét.

Ráadásul más gumiabroncs értékelések is az alábbi megjegyzéseket tartalmazták: - „A legtöbb sofőr egyetért abban, hogy ez az abroncs kiváló hóban, jó kormánypontosságot, kezelhetőséget és tapadást biztosít vizes időben, valamint jó aquaplaning és kopás eredményeket mutat.”

– “… Ezen abroncsok jól teljesítettek sokféle időjárási viszonyok között, hóban/latyakban, zivatarban és száraz időben is igen jól teljesítettek.”

– “… ezek a gumiabroncsok kiváló vezetési kényelemmel, finomsággal, úttartással bírnak, és igen csendesek.”

  • Nagyon jó úttartás, kanyarvétel és fékezés havon
  • Könnyű irányíthatóság vizes úton
  • Igen jó tapadás száraz kanyarokban
  • Remek gördülési ellenállás
  • Alacsony gördülési zaj

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan működik a négyévszakos abroncs?

Egy jármű halad az óceáni úton négyévszakos abroncsokkal

Hogyan működik a négyévszakos abroncs? Miben különböznek a négyévszakos abroncsok a télitől és a nyáritól? Ismerje meg a főbb tényeket a négyévszakos gumiabroncsokról!

Tudjon meg többet

Négyévszakos gumiabroncsok lakóautóra

A motorhome with all-season tires in a scenic ocean setting

Ahogy növekszik a lakóautók népszerűsége, ideje elővenni a lakóautóra való legjobb abroncsokat.

Tudjon meg többet

Négyévszakos abroncsok: profilmélység, gumiabroncs jogszabályok és mikor cseréljük le a négyévszakos abroncsokat

Egy személy ellenőrzi a profilmélységet abroncsán

Ismerje meg a főbb tényeket a négyévszakos abroncsokat, profilmélységre vonatkozó gumiabroncs jogszabályokat és az csere időpontját illetően.

Tudjon meg többet