Személyautó és transzporter abroncsok

négyévszakos gumiabroncsok

Az abroncsok legfőbb mindenese: a négyévszakos gumiabroncs

A négyévszakos abroncs választásának előnyei

 

Rövid tudnivalók, hogy miért érdemes négyévszakos abroncsokat vennie

Az AllSeasonContact™ abroncsaink innovatívak, teljesen ellenőrzöttek és kiegyensúlyozottak, egész éves biztonsággal és hatékonysággal.

Hogyan lehetséges ez, kérdezi? Engedje meg, hogy felvázoljuk az előnyöket:

  • Lenyűgöző tapadás hófödte és vizes téli utakon.
  • Jó fékteljesítmény száraz és vizes nyári utakon.
  • A kategóriájában legjobb gördülési ellenállás, mely jelentős fogyasztáscsökkentéshez vezet a biztonsági szempontok csorbítása nélkül.
  • Egész évben megvehetők és felszerelhetők.
  • Aquaplaning teljesítmény: a kifinomult vállbarázda geometria nagyobb nettó-bruttó aránnyal ötvözve optimalizált vízelvezetési jellemzőket biztosít, és elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez egész évben.
  • A négyévszakos remek teljesítményt és úttartást jelöl forró és hideg időjárási viszonyok között, esőben, sárban, latyakban és még kis hóban is.

Megéri négyévszakos abroncsokat vásárolni?

A négyévszakos abroncsok átmeneti gumikeverékből készültek, mely optimális teljesítményszintet és úttartást nyújt a járműnek bármilyen időjárási viszonyok között, a rendkívülii téli útviszonyokat leszámítva (amikor téli abroncsokra kell váltani).

Új gumiabroncsok vásárlásakor meg kell felelnie az év során megtett távolságnak. A térségben uralkodó időjárás – különösen télen – szintén szerepet játszik a választásban.

A LEGJOBB NÉGYÉVSZAKOS ABRONCSOK A LEGJOBB EGÉSZ ÉVES TELJESÍTMÉNYÉRT

A kiváló teszteredményeink magukért beszélnek. A Continental díjnyertes abroncsai brilliánsan teljesítenek pártatlan ipari tesztekben és egész évben ki tudják elégíteni a gumiabroncsok iránti szükségleteit. Válasszon egyet!

Futófelület, úttartás, tapadás: a tartósság kulcsfontossábú érték?

A négyévszakos gumiabroncsaink lenyűgöző tartósságot nyújtanak egész évben, valamint optimális tapadást és jó fékteljesítményt bármilyen időben, a szélsőséges időjárást leszámítva. Valójában enyhe téli útviszonyok között a négyévszakos abroncsok rendkívül tartósak, mivel a keverékük rendkívül szilárd. Ráadásul, a négyévszakos abroncsaink kiegyensúlyozott profilmélysége jó üzemanyag-hatékonyságot, a kategóriájának legjobb gördülési ellenállását és kiváló futásteljesítményt nyújt.

MILYEN EGYÉB TÉNYEZŐK HATHATNAK AZ ABRONCSVÁLASZTÁSÁRA?

Az ár-érték arány igazi aggodalomra ad okot új abroncsokat vásárlók számára, azonban amikor eljön a döntéshozatal ideje, a biztonság, komfort, zaj és kényelem szintén megfontolandó tényezők.

A Continental négyévszakos abroncsok kivételes teljesítményt nyújtanak egész évben. A négyévszakos abroncsok magas pontszámokat kapnak olyan területeken, mint a zajszint és vezetési komfort. Ráadásul nem kell különböző abroncsokat tárolni és cserélgetni.

A Continental négyévszakos abroncsokkal biztos lehet abban, hogy a fejlett német mérnöki szakértelem értéket, teljesítményt és kényelmet biztosít bármilyen vezetési helyzetben, a legszélsőségesebbeket leszámítva.

Egy abroncs, négy évszak.

A négyévszakos abroncsok vásárlásának legmegfelelőbb ideje: nos, bármikor! A szezonális abroncsoktól eltérően, nem függenek az időjárás változásaitól. A Continental AllSeasonContact gumiabroncsokon megtalálható egyrészt az ‘M+S’ jel, miszerint az abroncs sárban és hóban vezetésre alkalmas, valamint a 3PMSF (3 hegycsúcs hópehely) jel, ami alapján olyan helyeken is használhatók, ahol a téli abroncsokat jogszabályok írják elő.

Ezen felül, a négyévszakos abroncsokkal nincs szükség a hőmérsékletváltozásokat ellenőrizni, mivel egész évben vezet – még kis hóban is.

Kapcsolódó tartalmak

Négyévszakos abroncs vásárlási útmutató

Egy elektromos jármű töltőre dugva

Minden amit tudni szeretne négyévszakos abroncs vásárlása előtt

Tudjon meg többet

Négyévszakos gumiabroncsok lakóautóra

A motorhome with all-season tires in a scenic ocean setting

Ahogy növekszik a lakóautók népszerűsége, ideje elővenni a lakóautóra való legjobb abroncsokat.

Tudjon meg többet

Négyévszakos abroncsok: profilmélység, gumiabroncs jogszabályok és mikor cseréljük le a négyévszakos abroncsokat

Egy személy ellenőrzi a profilmélységet abroncsán

Ismerje meg a főbb tényeket a négyévszakos abroncsokat, profilmélységre vonatkozó gumiabroncs jogszabályokat és az csere időpontját illetően.

Tudjon meg többet