Személyautó és transzporter abroncsok

négyévszakos gumiabroncsok

Az abroncsok legfőbb mindenese: a négyévszakos gumiabroncs

Élvezzen minden évszakot négyévszakos abroncsokkal

Egy abroncs minden évszakra, a Continental négyévszakos termékskálája nem köt kompromisszumot a világ enyhébb részein sem. Inkább a nyári és téli abroncsok legjobb tulajdonságait ötvözi egy tökéletes mindenesbe.

Egyes országokban a tél fagyosan hideg hőmérsékletet, nagy havat és jégcsapokat jelent minden párkányon. Azonban más helyeken a tél csak hideg időt, esőt és alkalmanként hószitálást hoz. Ugyanez igaz a nyárra is: egyes országokban a hőség 40°C –os forróságot is elérhet; míg más helyeken a szezonális csúcs legfeljebb a 28°C –ot éri el.

Ha mérsékelt égövben él, élvezheti a sima vezetést minden évszakban a Continental négyévszakos abroncsokkal. Olvasson tovább, hogy többet is megtudjon!

 

Tartsa a kezében az irányítást, az évszakokat nem ismerő gumiabronccsal

A négyévszakos abroncsok alternatívát jelenthetnek Önnek, mivel...

  • A legjobb nyári és téli gumiabroncsokat ötvözik egy négyévszakos abroncsba, mely melegben és hidegben, vizes és száraz időjárási viszonyok közt egyaránt jól teljesít
  • A négyévszakos gumiabroncs azt jelenti, hogy a sofőr ugyanazt az abroncskészletet használhatja egész évben, nincs szükség szezonális cserékre
  • A lényeg a helyi éghajlat. A négyévszakos abroncsokat úgy tervezték, hogy enyhébb éghajlati viszonyok között is jól teljesítsenek
  • A gumiabroncsok rendszeres ellenőrzése és karbantartása az optimális teljesítmény és biztonság biztosításának záloga

Tudjon meg többet a négyévszakos abroncsokról, lásd alább

Biztonságban tartjuk, az évszaktól függetlenül

Indítás
 


A LEGJOBB NÉGYÉVSZAKOS ABRONCSOK A LEGJOBB EGÉSZ ÉVES TELJESÍTMÉNYÉRT

A kiváló teszteredményeink magukért beszélnek. A Continental díjnyertes abroncsai brilliánsan teljesítenek pártatlan ipari tesztekben és egész évben ki tudják elégíteni a gumiabroncsok iránti szükségleteit. Válasszon egyet!

Négyévszakos gumiabroncsok

Hogyan működnek a négyévszakos abroncsok?

A Continental négyévszakos abroncsok a nyári és téli abroncsok technológiáját egyesítik egy négyévszakos gumiabroncsba, mely kiváló teljesítményt nyújt bármilyen időjárási viszonyok között, a legszélsőségesebbeket kivéve. Olvasson tovább, hogy többet is megtudjon arról, hogy mi a különbség a téli és a nyári abroncsok között, és hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön igényei számára.

Tudja meg hogy működnek a négyévszakos abroncsok

Négyévszakos abroncs vásárlási útmutató

A négyévszakos abroncsok mindkét világ legjobbját adhatják a sofőrnek: a profilmélység a legtöbb időjárási viszonyhoz alkalmas, a meggyőző profil élettartam és a nyári és téli abroncsok cseréjétől és tárolásától való szabadság jellemzi.

Ismerje meg, hogy a négyévszakos abroncs megfelelő –e Ön számára, fedezze fel mely négyévszakos abroncsok a legjobbak személyautóra, EV –re, SUV –ra vagy kamionra, és tanulja meg felismerni a négyévszakos jelet az oldalfalon.

Olvasson tovább

Négyévszakos abroncsok lakóautókra

A négyévszakos abroncs remek választás lehet lakóautóra: egész éves biztonság, megbízható úttartás sokféle időjárási viszony között és kivételes kormányozhatóság, valamint teljesítmény. A négyévszakos lakóautó abroncsokat úgy fejlesztették, hogy egész évben jól teljesítsenek a mérsékelt éghajlati övben. Olvasson tovább, hogy megtudja, miért a négyévszakos abroncsok jelentik a legpraktikusabb választást lakóautókra.

Olvasson tovább
Négyévszakos profilmélység

Profilmélység, gumiabroncsokra vonatkozó jogszabályok, és mikor váltsunk négyévszakos abroncsra

Akár vásárláson gondolkodik, vagy máris négyévszakos abroncsok büszke tulajdonosa, van pár fontos dolog, amit tudnia kell róluk, ha a biztonságról, profilmélységről vagy jogi előírásokról beszélünk. Ez a cikk feltárja ezeket a tényezőket, így jól értesült lehet, ha négyévszakos abroncsokat szeretne.

Tudjon meg többet
Négyévszakos teszteredmények

Teszteredmények négyévszakos abroncsokra

A Continentalnál egész nap beszélhetnénk a négyévszakos abroncsok minőségéről. Azonban nem kell ránk hagyatkoznia! A gumiabroncs értékelések és pártatlan tesztek megerősítik a négyévszakos abroncsaink teljesítményét és megbízhatóságát. Ha mérsékelt égövben lakik és négyévszakos abroncsra vadászik személyautóra, lakóautóra vagy SUV –ra, nézze meg milyen értékeléseket és teszteredményeket kaptak a Continental négyévszakos abroncsai a független abroncs értékelésekben és teszteken.

Olvasson tovább
Vízrefelúszás szituáció

Aquaplaning négyévszakos abroncsokkal

Még ha enyhe télben is vezet, ahol nem kell hótól és jégtől tartani, tisztában kell lennie a csúszós utakkal. Miért? Nem a hó és a jég csúszik, hanem az útfelület és az autó gumiabroncsa között felépülő vékony vízréteg. Ez bármilyen évszakban bekövetkezhet, azonban nagyobb a veszélye vizes téli időben. Tudjon meg többet az aquaplaning vagy hydroplaning jelenségről, hogyan kerülje el és hogyan reagáljon, ha mégis bekövetkezik.

Több információ az aquaplaningról
Zivataros szituáció

Vezetés téli esőben

A tél havat jelent? Bizonyára, de a legtöbb helyen a tél esőt is jelent. Sok esőt. Mint mindne téli viszony között, az esőben való vezetés sokkal nehezebb, mint száraz úton vezetni a napsütésben. A vizes utak nagyobb veszélyt jelentenek a sofőrre és nagyobb megpróbáltatásnak teszi ki az autót, a biztonsági funkcióit és különösen a gumiabroncsait. Tudja meg, hogyan navigáljon biztonságosan zivatarban.

Tippek a zivatarban való biztonságos vezetéshez

Kapcsolódó tartalmak

Continental téli világ

A family car in an alpine deep winter scene

Élvezze a telet és érkezzen biztonságosan úti céljához, a vezetési körülményektől függetlenül.

Tudjon meg többet

Abroncslexikon

Abroncslexikon

Ismerje meg a gumiabroncsokkal és a technológiával kapcsolatos lényeges tényeket.

Tudjon meg többet

Abroncs cseréje és felszerelése

Új abroncsok felszerelése autójára

A jármű életének néhány szakaszában gumiabroncs cserére van szükség.

Tudjon meg többet