Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Váltson most Continental nyári abroncsokra!

Brabus

A Brabus és a Continental sikertörténete

Image

1. Kihívások

Hatalmas teljesítmény és korlátlan erő, de mindig kényelmesen

Legyen szó akár egy Smart-BRABUS Ultimate 112-ről 112 lóerővel, egy Viano V8-ról 425 lóerővel, egy biturbós GL 63-ról 650 lóerővel, vagy akár a 800 lóerővel és hihetetlen (elektronikusan korlátozott) 1100 Nm nyomatékkal futó Rocketről, a maga kategóriájában minden BRABUS SuperCar csúcsteljesítménnyel dicsekedhet. Viszont a cég által gyártott és tuningolt járművek is a legjavát nyújtják annak, amit az autógyártók jelenleg képesek felajánlani.

Image

A cég a különleges járművek széles skáláját kínálja. Ezek az autók megdöbbentő erővel és egyedi karosszériaelemekkel, kiegészítőkkel rendelkeznek, melyek speciális teljesítményt és tartósságot kívánnak meg a felszerelt abroncsoktól.

Image

2. Teljesítmény

Folyamatosan kimagasló teljesítmény, mindig megfelelő abroncs

A házon belüli gyártórészlegnek köszönhetően a BRABUS függőleges penetrációt képes elérni, amely egyedülálló a szektorban. A minőségi követelmények, amelyeket a BRABUS a saját fejlesztéseivel, alkatrészeivel és termékeivel szemben támaszt, mértékadóak az autóiparban.

Image

A Continental személyében a BRABUS olyan technológiai partnerre tett szert, amely széles körű szaktudással rendelkezik a sportos, csúcskategóriás termékek gyártásában. Ugyanakkor a technológiának és a teljesítménynek nem csak szakértője, de szerelmese is.

A két cég együttes tudása kézzelfogható alakot ölt a legújabb ContiSportContact™ abroncsok kidolgozásában és tesztelésében. A cél a technológiák továbbfejlesztése és magas teljesítményű, ZRZ besorolású (>240 km/h) prémium abroncsok előállítása, amelyek mindig az élvonalat képviselik precíz irányíthatóságukkal és fékezési tulajdonságaikkal. Ez a sportos és egyúttal biztonságos vezetés kulcsa.

Image
Image

3. Siker

A technológiai fejlődés szorosan összefügg a fejlesztés minden szintjén a villámgyors és konstruktív megoldásokkal, illetve a hasznos információkkal. Azonban sosem tévesztjük szem elől közös küldetésünket, amely bármilyen körülmények között biztonságosan kontrollálható csúcsteljesítményt jelent, sebességtől és járműkategóriától függetlenül. A BRABUS és a Continental kapcsolata kivételesnek mondható, az eredményei pedig tiszteletet parancsolnak. Annak érdekében, hogy ez a jövőben is így maradjon, a két cég a 2011-es IAA kiállításon partnerségi megállapodást kötött egymással.