Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Váltson most Continental nyári abroncsokra!

TechArt

Turbó a Turbónak. TechArt tuning a Porsche számára

erfolgsstory_techart_01

1. Kihívások

Porsche 911 Turbo, a négykerekű legenda

A Porsche 911 Turbo egy igazi négykerekű legenda, egy csúcskategóriás, különleges autó. Aki ezt a járművet próbálja optimalizálni, jobb, ha tudja, hogy mit csinál. Nos, a TechArt valóban tudja. Még 2010 márciusában, a Genfi Autószalon alkalmával történt, hogy a leonbergi székhelyű finomhangoló szakvállalat bemutatta átfogó testreszabási programját a 911 Turbo aktuális változatán. Ezt követően már csak egy kihívás volt hátra: a jármű teljesítményének növelése.

erfolgsstory_techart_02

Itt kezdődött a szoros együttműködés a Continental márkával. Nyilvánvaló, hogy a nagyobb közúti teljesítmény kizárólag megfelelő tapadással lehetséges. Amúgy pedig új kihívásokkal megküzdeni csapatban sokkal élvezetesebb!

erfolgsstory_techart_03

2. Teljesítmény

Több erőt a Turbónak! 

Ezt nyújtja a TechArt TA 097/T2 teljesítményfokozó készlete. A motor módosításai három különleges, testre szabott alkatrészen alapulnak: a TechArt sportlégszűrőn, a TechArt kipufogócsonk-szetten és a TechArt Sport kipufogórendszeren. A módosításokat a frissen programozott motorkezelő rendszer optimálisan harmonizálja.

erfolg_detailseite_forcecontact

Ezzel a teljesítményfokozó készlettel Ön rögtön a belső sávból indulhat. A továbbfejlesztett Porsche 911 Turbo kétségkívül az egyik leggyorsabb autó a világon. Elképesztően hamar, 2,9 mp alatt gyorsul nulláról 100 km/h sebességre, és mindössze 6,4 mp-el ezután már túl is lépi a 200 km/h sebességhatárt. A csúcssebesség szintén szenzációs: a sebességmérő csak 333 km/h sebességnél áll meg.

Ilyen teljesítményhez különleges abroncsok is kellenek. A legjobb megoldást itt a ContiForceContact™ jelentette, amely tökéletesen ötvözi magában a közúti és a sportabroncsok tulajdonságait. Ezért Önnek nagy sebesség esetén sem kell lemondania a vezetés élményéről és biztonságáról. Ez az abroncs hétköznapi használatra is tökéletes, így a száguldozás után nyugodtan hazagurulhat vele.

3. Siker

A közös munka eredménye egy olyan jármű, amelynek élmezőnybeli helyéhez nem fér kétség

A Porsche 911 Turbóval a TechArt és a Continental megmutatta, mekkora teljesítményre képes egy autó, ha a tuningoló és az abroncsgyártó szorosan együttműködik egymással.

erfolgsstory_techart_04

3,8 literes motor, szenzációs 620 lóerő 6400 rpm mellett, kiemelkedő gyorsítás és tiszteletet parancsoló sebesség. A funkcionális csúcsminőség tökéletes szaktudással párosul, és az eredmény sok szempontból példa nélküli teljesítmény.