Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Miért a Continental

Miért a Continental

Nem érjük be a kiválónál kevesebbel

Miért a Continental

Az 1871-es megalapítása óta a Continental egyetlen célért dolgozik, mégpedig azért, hogy biztonságossá tegye a közúti közlekedést. Teszi mindezt úgy, hogy a vezető ne kényszerüljön kompromisszumokra a kényelmes és élvezetes vezetés tekintetében. A világ első mintázattal rendelkező abroncsától kezdve, a jövőbe mutató Conti.eContact™ abroncson keresztül, egészen a biztonságos autózás terén megvalósított innovációinkig, már több mint 150 éve szakadatlanul fejlesztjük szakértelmünket a mobilitás, a szállítás és a gyártási folyamatok területén. Miközben Ön e sorokat olvassa, 55 országban több mint 215.000 magasan képzett munkavállalónk a célunk elérésén dolgozik.

Tudja meg, hogy miért a Continental a legjobb választás az Ön számára!

A fékezés szakértője

Image

A Continental mindenkinél jobban ismeri a világ útjait, és azt is tudja, hogy miként kell rajtuk megállni.

Tudjon meg többet

Német mérnöki teljesítmény

Image

A Continental találta fel a világ első mintázattal rendelkező abroncsát, és azóta is erről az alkotó szellemről tesz tanúbizonyságot.

Tudjon meg többet

Tesztekkel igazolt biztonság

Winter tires tested for your safety

A Continental minden évben 140.000 téli és nyári gumiabroncs bevonásával, közel 200 millió kilométer megtételével, 67.000 tesztet folytat le.

Tudjon meg többet

Autóipari szakértelem

Image

1995 óta a Continental már több kulcsfontosságú technológiát is kidolgozott a biztonságosabb és kényelmesebb vezetés érdekében.

Tudjon meg többet

Elsőszerelés

Image

Az autógyártók olyan prémiumkategóriás abroncsokat használnak gyárilag, melyek a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesítik.

Tudjon meg többet

Független abroncstesztek

Independent winter tire tests

A többszörösen díjnyertes abroncsainkat, különösen a téli gumiabroncsainkat minden évben független nemzetközi magazinok és szervezetek tesztelik.

Tudjon meg többet