Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Miért a Continental

Elsőszerelés

A szakértők bizalma a legnagyobb elismerés

Image

Induljon útnak a csúcsminőség tudatában!

Az autógyártók csak olyan prémiumkategóriás gumiabroncsokat használnak első szerelésre, amelyek teljesítik a legmagasabb minőségi elvárásokat is. Annak érdekében, hogy ezt a csúcsminőséget garantálni tudják, több mint 100 féle tesztet hajtanak végre. Ezen tesztek alkalmával többek között vizsgálják az abroncsok maximális sebességét, a fékteljesítményüket, a kezelhetőségüket, a komfortjukat, a zajkibocsátásukat és a futásteljesítményüket. Egy gumiabroncs csak akkor kaphatja meg az elsőszerelésre alkalmas minősítést, ha minden kritériumnak maradéktalanul megfelelt, függetlenül attól, hogy az egy sportautóra vagy egy alsókategóriás személygépkocsira kerül.

A Continental az autógyártók elsődleges választása, hiszen ma minden harmadik Európában gyártott személygépjármű Continental abroncsokon gördül le a gyártószalagokról.

A biztonság mindig fontos szerepet játszik az abroncsfejlesztésben, de emellett az abroncsok egyéb tulajdonságait is erősíteni kell. Ez azt jelenti, hogy meg kell oldanunk a gördülési ellenállás és a fékteljesítmény közötti hagyományos ellentétet, valamint számos olyan terület összeegyeztetését, ahol a két fejlesztési irány egymással összeütközésbe kerül.

Miközben napról napra megküzdünk ezekkel a kihívásokkal, sikerült több nemzetközi autógyártótól is elnyernünk az elsőszerelésű abroncsbeszállító minősítést. Ez pedig világosan mutatja az adott termék kivételes minőségét, melynek köszönhetően az európai autógyártók vezető gyári felszerelésű abroncsbeszállítói lettünk. Ha a legnagyobb gyártók feltétel nélkül bíznak bennünk, Ön is bízhat bennünk!

Image