Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Miért a Continental

Elsőszerelésű abroncsok Mercedes-Benz modellekhez

Fedezze fel a tökéletes abroncsot Mercedes-Benz márkájú járművéhez!

A Mercedes-Benz rendkívül magas követelményeket támaszt az általa gyártott gépjárművek elé, így az egyes járművekhez jóváhagyott abroncsoktól is a legkiválóbb teljesítményt várja el. Legyen szó akár a hideg időszakra tervezett téli gumiabroncsokról, akár a perzselő hőséget és a vizes utakat is jól tűrő nyári abroncsokról, a Continental elsőszerelésű abroncsai úgy illenek autójára, mintha ráöntötték volna azokat.

A Continental a Mercedes-Benz modellekre tökéletesen alkalmas téli és nyári gumiabroncsok széles választékát kínálja. Fedezze fel az aprólékosan tesztelt biztonságot, amellyel Mercedes-Benz modelljének vezetési teljesítménye is kompromisszumok nélkül kibontakozhat!

Több mint 800 járműmodellről van szó 13 és 23 col közötti átmérővel, így korántsem a véletlen műve az, hogy sok más vezető autógyártóval együtt a Mercedes-Benz is megbízik a Continental szakértelmében. Ennek köszönhetően lettünk Európa első számú választása az elsőszerelésű abroncsgyártók közül, amely jól példázza termékeink kivételes minőségét.


Itt keresheti meg Mercedes-Benz modelljéhez a legtökéletesebb abroncsokat.

Abroncskereső

A leggyorsabb út a tökéletes abroncshoz