Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Miért a Continental

Elsőszerelésű abroncsok Peugeot modellekhez

Fedezze fel a tökéletes abroncsot Peugeot márkájú járművéhez!

A Peugeot rendkívül magas követelményeket támaszt az általa gyártott gépjárművek elé, így az egyes járművekhez jóváhagyott abroncsoktól is a legkiválóbb teljesítményt várja el. Legyen szó akár a hideg időszakra tervezett téli gumiabroncsokról, akár a perzselő hőséget és a vizes utakat is jól tűrő nyári abroncsokról, a Continental elsőszerelésű abroncsai úgy illenek autójára, mintha ráöntötték volna azokat.

A Continental a Peugeot modellekre tökéletesen alkalmas téli és nyári gumiabroncsok széles választékát kínálja. Fedezze fel az aprólékosan tesztelt biztonságot, amellyel Peugeot modelljének vezetési teljesítménye is kompromisszumok nélkül kibontakozhat!

Több mint 800 járműmodellről van szó 13 és 23 col közötti átmérővel, így korántsem a véletlen műve az, hogy sok más vezető autógyártóval együtt a Peugeot is megbízik a Continental szakértelmében. Ennek köszönhetően lettünk Európa első számú választása az elsőszerelésű abroncsgyártók közül, amely jól példázza termékeink kivételes minőségét.

Itt keresheti meg Peugeot modelljéhez a legtökéletesebb abroncsokat.

Abroncskereső

A leggyorsabb út a tökéletes abroncshoz