Személyautó és transzporter abroncsok

stage_image1_lg

Why Continental

Garancia

Az Ön abroncsa, az Ön elégedettsége

Valami gond van az abroncsaival?

A Continental prémium minőségű abroncsokat tervez és gyárt a biztonságos és örömteli vezetésért. Ha Ön Continental abroncsokkal közlekedik, és esetleg valami problémát tapasztal, akkor úgy próbálunk segíteni, hogy a megoldáshoz professzionális támogatást nyújtunk.


A vizsgálatnál használja ki az abroncsokkal kapcsolatos szakértelmünket!

Egy abroncs optimális teljesítményszintjét számos paraméter befolyásolja. Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek azonosítani néhányat a legáltalánosabb abroncshibák közül, készítettünk egy referenciaként használt útmutatót.

Semmi nem helyettesítheti azonban az abroncs fizikai ellenőrzését, amelyet az Ön helyi abroncsszakértőjének kell elvégeznie. Ezek a szakemberek a helyi forgalmazó partnereinknél szívesen állnak rendelkezésére. Javasoljuk, hogy az első adandó alkalommal egyeztessen találkozót valamelyikükkel. Kiindulásként legjobb, ha felkeresi azt az üzletet/kereskedőt, ahol az abroncsokat vásárolta.


Jó tudni a garancia érvényességi körét

Széleskörű jótállási szabályzatunk minden abroncsunkra kiterjed. Magyarországon a hatályos jogszabályi környezet egyéves jótállási időszakot határoz meg az abroncs megvásárlásának napjától kezdődően. Mivel az Ön jótállása az értékesítési helyen kötött adásvételi szerződésen alapul, először azzal az üzlettel/kereskedővel kell felvennie a kapcsolatot, ahol az abroncso(ka)t vásárolta. Ha ez nem megoldható, akkor javasoljuk, hogy keressen fel egy viszonteladót, akinél kaphatóak a Continental által gyártott abroncsmárkák, és kérjen tőle segítséget a garancia ügyében!

Viszonteladóinkat, illetve kiskereskedelmi partnereinket rendszeresen tájékoztatjuk és képezzük a lehetséges abroncshibákról, valamint a garanciális panaszkezelő eljárásainkról. Ha az Ön helyi kereskedője az abroncsnál olyan hibát állapít meg, amely potenciálisan a mi gyártói jótállásunk körébe tartozik, akkor az ügyet általában ő intézi velünk, az Ön nevében. Mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy garanciális panasza kapcsán gyors és objektív döntéssel segítsük Önt, és márkakereskedőjének munkáját.