Haszongépjármű és busz abroncsok

Ahol az üzemanyag-hatékonyság a nagy teljesítménnyel találkozik.

ContiLifeCycle™ a világ körül

A ContiLifeCycle™ előnyeit ügyfeleink világszerte élvezhetik. Szeretne bepillantást nyerni tevékenységeinkbe? Olvasson el néhány idézetet a ContiLifeCycle™ szakértőinktől az EMEA, Amerika, valamint Ázsia és a Csendes-óceán (APAC) térségében, illetve a speciális haszongépjármű-abroncsokkal foglalkozó üzletágunk vezetőitől.

Christian Sass, a tehergépjármű- és autóbuszabroncsok újrafutózásával foglalkozó vállalategység igazgatója (EMEA):

„A ContiLifeCycle™ üzemben minden tudásunkat beleadtuk az abroncsok mérnöki tervezésével és gyártásával kapcsolatban, így a termékteljesítmény és az egyéb jellemzők terén új szintet értünk el. A Continental azáltal, hogy az új abroncsokhoz mérhető termékjellemzőkkel rendelkező újrafutózott abroncsokat állít elő, stratégiai lépést tett előre, és új korszakot nyit a ContiLifeCycle™ üzleti tevékenységünk számára.”

John Barnes, ContiLifeCycle™ menedzser (Amerika):

„Az amerikai térségben jelenleg több mint 30 engedélyezett ContiTread forgalmazónk működik. Célunk, hogy ContiTread licencátvevőinket teljes választékkal lássuk el, amelynek révén a forgalmazók prémium termékekkel, mérnöki és műszaki segítségnyújtással, valamint működési támogatással gyarapíthatják vállalkozásukat.”

Joao Almeida, újrafutózási termelési és kutatás-fejlesztési vezető (APAC):

„Minthogy Malajziában már folyik az elővulkanizált futófelületek gyártása, készen állunk arra, hogy az APAC térségben is bevezessük a ContiLifeCycle™ koncepciót. A gyár már üzemel, és magas minőségű elővulkanizált futófelületekkel látja el ContiLifeCycle™ partnereinket az egész APAC térségben.”

Philippe Barabinot, marketingvezető (speciális haszongépjármű-abroncsok):

„Mivel ContiLifeCycle™ abroncsaink mintegy 65%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, 2014-ben mintegy 360 tonna alapanyagot takaríthatunk meg az új abroncsok gyártásához képest. A minőségileg ellenőrzött abroncsok újrahasznosítása révén a termékek ára is csökken. Ügyfeleink segítségével ez a nagyarányú újrahasznosítási kezdeményezés hozzájárulhat a megsemmisítésre kerülő elhasznált abroncsok számának és a klímaváltozásért felelős CO2-kibocsátás mértékének csökkentéséhez.”