Haszongépjármű és busz abroncsok

Ha sziklákkal és utakkal küzd, mi kisimítjuk Önnek.

Az útkarbantartás, az építőipar, az erdőgazdálkodás - az építési területeken és azokon kívüli szállítás nehéz üzlet lehet. Ahhoz, hogy sikeres legyen, olyan eszközökre lesz szüksége, amelyek megbízhatóan működnek, terepen és azon kívül, nap mint nap.

Kemény terepek. Hosszú túrák. Conti CrossTrac. Egyszerűen megy tovább.

Az új Conti CrossTrac gumiabroncs termékvonalat a legújabb gumiabroncs-technológia és a Continental hosszútávú tapasztalatai alapján tervezték, tudván, hogy a gumiabroncsnak különböző követelményeknek kell megfelelnie, nagyon különböző helyzetekben.

Mikor a keskeny és kavicsos utakon haladok, valóban az abroncsaimra kell támaszkodnom. A nagyon jó vonóerővel és tartóssággal rendelkező Continental Construction abroncsok kiváló választás az igényeimhez.

Guiseppe, sofőr, a Toscana Scavi SRL cégnél, Olaszország

Készen áll egy újrafutózásra? Üdvözli a ContiLifeCycle.

A Continental fejlett meleg- és hidegfutózási megoldásai további futásteljesítményt biztosítanak a második, vagy akár a harmadik élet során. Ez nem csak a költségcsökkentést szolgálja, hanem a környezet is - a gumiabroncs újrahasznosítása energiát és erőforrásokat takarít meg.

Construction Innovációs Napok 2018, Málaga.

Az új Conti CrossTrac a vegyes / off-road használatra alkalmas abroncsainak premierjét április 17-19 között ünnepelték, a Continental Construction Innovációs Napok keretében, 2018-ban, Málagában.

Lépj a következő szintre. A digitális gumiabroncs figyeléssel.

Az alulfújt gumiabroncsok fő okai a leállásoknak, az állásidőknek és a csökkentett karkasz élettartamnak. Ezért a megfelelő légnyomás és hőmérséklet ellenőrzése kulcsfontosságú. Fedezze fel a ContiPressureCheck ™ és a ContiConnect ™ digitális gumiabroncs-felügyeleti megoldásait.

Az új Conti CrossTrac.