Haszongépjármű és busz abroncsok

Ahol az üzemanyag-hatékonyság a nagy teljesítménnyel találkozik.

Ajánlások: Goods

Tapasztalatok a Continental haszongépjármű-abroncsaival

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugália

„...futásteljesítmény, újrafutózhatóság és biztonság.”


„Az abroncsok legfontosabb tulajdonságai számunkra az üzemanyag-fogyasztás, a futásteljesítmény, az újrafutózhatóság és a biztonság. A Continental a Patinter valódi partnere, amely megbízható csomagot kínál számunkra. A Continental prémium abroncsainak minőségét és teljesítményét figyelembe véve a beszerzési áruk kevesebbet nyom a latban. A Continental sürgős esetben is mindig megbízható és minőségi szolgáltatással áll rendelkezésünkre.”

Francisco Polonio, a Patinter tulajdonosa

Schenker AB, Svédország

„A prémium minőséget és az egész Európára kiterjedő szervizhálózatot értékeljük a legtöbbre.”

„A Continental prémium minőségű abroncs kitűnő karkasszal. A távolsági abroncsoknak mindenben jónak kell lenniük, és ez a Continental abroncsokról elmondható. A prémium minőséget és az egész Európára kiterjedő szervizhálózatot értékeljük a legtöbbre.”

Ola Ahlqvist, vezérigazgató és Rustan Eliasson, flottamenedzser

A Schenker Svédországban:

A Schenker AB 1998 októberében alakult meg a BTL Sweden és a Schenker Transport egyesülésével. A vállalat azóta rohamosan fejlődik.

Svédországban a Schenker hazai és nemzetközi szállítási, valamint logisztikai szolgáltatások egész skáláját kínálja a vállalatok részére. Fejlett közlekedési és informatikai rendszereivel, szigorú minőségi irányelveivel, környezetvédelmi tapasztalatával és hatékony logisztikai szolgáltatásaival a Schenker a stratégiai fejlődést igyekszik biztosítani a logisztika, illetve a tanácsadás terén.

A Schenker Svédországban 4.177 alkalmazottat foglalkoztat, akik közül 2.140-en szellemi munkát végeznek, 1.977-en pedig kollektív szerződés keretében dolgoznak. Ezenfelül körülbelül 7.000 fő dolgozik a vállalatnak közvetett módon, leányvállalatai révén.

Wackfelt Transport AB, Svédország

„...teljes körű szolgáltatási csomag a megfelelő áron.”


„Számomra az a legfontosabb, hogy mindig számíthassak a teljesítményre. A határidők tartásához megbízható termékre van szükségünk. Amióta Continental abroncsokkal vezetek, évente nagyjából csak egyszer robbanok le. Ezek tehát rendkívül megbízható abroncsok.

Korábban Michelin abroncsokat használtam, de a szolgáltatással nem voltam megelégedve, mert nem bizonyult megbízhatónak. Ezután Bridgestone termékekre váltottam, de nem találtam jónak a minőségét. Így aztán ma már csak Continental gumiabroncsokat használok.

A Continental teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál a megfelelő áron. Ez nagyon fontos számomra. Átfogó ajánlatuk nagyon kedvező szerviz- és futásteljesítmény-költségeket tartalmaz. A személyes kapcsolatot szintén rendkívül fontosnak tartom. A Continental képviselője, akivel kapcsolatban állok, intézi a műszaki ügyeket, és teljes mértékben professzionális szolgáltatást nyújt számomra. Mindig számíthatok rá.”

Jonas Wackfelt, tulajdonos