Haszongépjármű és busz abroncsok

Ahol az üzemanyag-hatékonyság a nagy teljesítménnyel találkozik.

Ajánlások: People

Tapasztalatok a Continental autóbusz-abroncsaival

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Németország

„Mivel az a feladatunk, hogy ügyfeleinket biztonságosan és időben célba juttassuk, buszflottánk biztonságossága, valamint minősége rendkívül fontos számunkra. Ehhez hozzátartoznak a prémium abroncsok is. Az új Conti Coach abroncsok a mi magas követelményeinknek is megfelelnek: kiemelkedő vezetési kényelem, tökéletes kezelhetőség és csendes futás. Ezeket a tulajdonságokat ügyfeleink mind nagyra értékelik.”

Ingo Kehl, a Sieckendiek GmbH & Co. KG vezérigazgatója

PVG Salzwedel, Németország

„...biztonságos és kellemes vezetési élmény...”

„Utasaink nagy része iskolás gyermek, ezért különösen fontos számunkra a biztonság. Mivel a kisebb utakat és kritikus felületeket nagyon gyakran csak késő délelőtt vagy egyáltalán nem takarítják le télen, a téli gumiabroncs nélkülözhetetlen. Vezetőink megerősíthetik, hogy a HSW Scan abroncsok tapadási teljesítménye téli útviszonyok között is biztonságos és kellemes vezetési élményt nyújtanak.” 

Verkehrs AG Freiburg, Németország

„...biztonságos és kellemes vezetési élmény...”

„Utasaink, vezetőink és járműveink biztonsága érdekében téli abroncsot használunk. A téli gumiabroncsok által nyújtott vezetési kényelem mind száraz, mind vizes útfelületen megegyezik a HSU1 abroncsokéval. A nagyobb fékezési és kormányzási kontrollt szintén nagyra értékeljük.”

Wricke Touristik, Németország

„...dicsérő megjegyzések az utasoktól...”

„Biztonsági okokból már akkor is gyakran használtunk téli abroncsot, amikor a közlekedési szabályok ezirányú módosítása még nem lépett hatályba. Ezt az utasaink is észrevették, hála a HDW Scandinavia abroncsok oldalfalán látható hópehely szimbólumnak, és sok dicsérő megjegyzést kaptunk tőlük ezért.”