Haszongépjármű és busz abroncsok

Ahol az üzemanyag-hatékonyság a nagy teljesítménnyel találkozik.

Ajánlások: ContiPressureCheck™

Tapasztalatok a ContiPressureCheck™ rendszerrel

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Németország

„Nem volt abroncshiba miatti üzemszünet”

„Mióta járműveinket ContiPressureCheck rendszerrel szereltük fel, egyáltalán nem tapasztaltunk abroncshiba miatti üzemszünetet. A rendszer mindannyiunkat meggyőzött, és csak ajánlani tudjuk. Egyszerűen tökéletes.”

A Sieckendiek tehergépjármű- és busztársaság szervizének, valamint a MAN jóváhagyott szervizének vezetője (Versmold-Peckeloh, Németország)

cpc-testimonials-devereux

Devereux, Egyesült Királyság

„A rendszer nem sokkal a felszerelés után nyomásveszteséget jelzett az egyik abroncsnál. Kijavítottuk a defektet, így megspóroltuk az új abroncs árát, vagyis a rendszer már az első felfedezett problémánál behozta az árát.”

Jimmy Savage, a Devereux Transport műhelyvezetője

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, Egyesült Királyság

„A ContiPressureCheck biztosítja a vezetőt arról, hogy az abroncsai helyes levegőnyomással üzemelnek, és minden potenciális problémára felhívja a figyelmét, például a lassú nyomásvesztésre, amelynek eredményeként az abroncs előbb-utóbb teljesen használhatatlanná válik.

Mivel a rendszer idejekorán figyelmeztet a problémára, azonnal cselekedhetek, így elkerülhetem az abroncs meghibásodásával járó költségeket és kellemetlenségeket.” 

Scott Logan, a WJ Roadmarkings szállítási és műhelyvezetője

Transport Gheeraert, Belgium

„Amióta a ContiPressureCheck rendszert használjuk, jelentősen csökkentek a dízel- és karbantartási költségeink, sőt a defektjeink száma is. Ez nemcsak azt jelenti, hogy pénzt és időt takarítunk meg, hanem azt is, hogy sokkal megbízhatóbb szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek. A rendszer könnyen felszerelhető és használható. További pozitív hatása, hogy csökkenti az ökológiai lábnyomot, és a durrdefektek elkerülése révén nagyobb biztonságot nyújt a vezetőnek, az árunak és a járműnek egyaránt.”

Peter Gheeraert, a Transport Gheeraert tulajdonosa